Web Analytics

Deputatul Dănuț Bica: ”Soția a fost testată pozitiv cu Covid-19 și după două săptămâni și eu”

de | 19.11.2020 14:49 | Actualitate

 

Deputatul PNL de Argeș, Dănuț Bica a fost testat pozitiv cu Covid-19 la începutul acestei săptămâni și în prezent se află internat la Spitalul de la Valea Iașului. În urmă cu două săptămâni soția domniei sale a fost, de asemenea, testată pozitiv.

Dănuț Bica: ”În urmă cu două săptămâni, mai exact pe 4 noiembrie, soția mea a fost testată pozitiv cu Covid-19. Atunci am intrat și eu în izolare deși am ieșit negativ, dar am avut o oarecare tuse și temperatură. Din păcate, luni, 16 noiembrie, când am făcut iarăși testul s-a constatat că și eu sunt pozitiv. Soția este vindecată total, nu are niciun fel de problemă. Eu luni am făcut un tomograf și am ajuns la concluzia că trebuie să mă internez. La sfatul medicului meu am făcut acest tomograf pentru a vedea dacă sunt probleme legate de organele interne și s-a constatat că sunt oarecum afectat la plămâni.

 

Citește și

COVID-19. Argeșul are 446 cazuri noi

 

E mai bine să fiu sub supravegherea medicilor, decât să stau acasă. M-am internat la Spitalul de la Valea Iașului. Cu această ocazie vreau să mulțumesc doamnelor doctori și restului personalului pentru modul deosebit în care își fac treaba. De asemenea, vreau să mulțumesc și doamnei manager. Nu am simtome deosebite. Totul pare să fie în limitele normalului și sub controlul medical. Este Covid-19 într-o variantă medie și urmez tratamentul indicat de medici. Vreau să transmit tuturor cetățenilor să se protejeze maxim pentru că nu este de glumă cu acest virus”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii