Web Analytics
scris duminică, 02.10.2022

Deputatul Bălășoiu a fost exclus din Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei

În urma scadalului sexual în care Aurel Bălăşoiu este acuzat că apare în iposteza compromiţătoare cu un tânăr, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului i-a anulat deputatului mandatul de membru în Adunarea Eparhială.

Deputatul Bălășoiu a fost exclus din Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei

„În lumina recentelor informații publicate în mass-media, cu privire la domnul deputat Bălășoiu Aurel, conducerea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a luat act cu mâhnire de apariția unei asemenea situații, care nu face cinste Bisericii Străbune și aduce atingere preceptelor morale creștin ortodoxe. În acest sens, la nivel eparhial s-a hotărât anularea mandatului domnului Bălășoiu Aurel de membru în Adunarea Eparhială.

Citește și: Scandal între taberele Simion și Șoșoacă, în fața Guvernului

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de asemenea manifestări și îndeamnă la respectarea și cultivarea învățăturii tradiționale ortodoxe românești!” – arată un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

[0]=AZUiNb0YEi8NKvvjBWvFG7qqElTnNLPA0hmd587qI3v2xHzyTZTafJPdRh81slKjGcF6DsVAI8_BeFzjkHBrQb7ihHTFWNlbgGZc35SYjeU0OcVpdt4rAd91XifN_serPKVo_iPKLdoh13rySZ-fyPdl0CtsM5AinlkuFV8HzbErHA&__tn__=EH-R">

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *