Deputatul Bălăşoiu a deschis în Costeşti primul cabinet parlamentar

de | 1.04.2021 14:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș, a deschis în Costești primul cabinet parlamentar. La inaugurarea acestuia au participat președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, dar și deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu.
”În decursul zilei de vineri, 26 martie, am inaugurat Cabinetul parlamentar Aurel Bălășoiu, situat în orașul Costești, strada Victoriei, bloc Z1, parter, telefon 0740.609.886, mail: cab.balasoiuaurel@gmail.com. Eu sunt la primul mandat și sper ca prin deschiderea cabinetului parlamentar să dau tonul unei colaborări apropiate între ales și alegători, iar cabinetul meu să devină locul unde să discutăm și împreună să găsim soluții la problemele cu care vă confruntați.
Dorința mea este să fiu în mijlocul vostru! De aceea, împreună cu oameni de suflet, am înființat o asociație umanitară, a cărei misiune este să întindă o mână celor care au nevoie, să fie un sprijin pentru persoanele vârstnice, pentru copiii și părinții aflați în dificultate și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții acestora”, a spus Aurel Bălășoiu.

Citește și Aurel Bălașoiu: ”Iată cum a încercat PNL să se folosească de banii de pensii, alocații și salarii!”

Citește și PSD a defilat în Argeş şi la parlamentare. PNL a luat un scor jenant

 

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii