Web Analytics

Deputatul Andrei Gerea transmite condoleanțe Familiei Regale

de | 2.08.2016 16:34 | Actualitate

                 După vestea morţii Majestății Sale Regina Ana a României, deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, a transmis Majestății Sale ‪‎Regelui Mihai‬ și întregii Familii Regale un mesaj de compasiune şi solidaritate.
“Luni, Regina Ana‬ și-a găsit odihna veșnică. Am primit cu profundă tristețe vestea morţii Majestății Sale Regina Ana a României.
Alături de Majestatea Sa Regele Mihai, Regina Ana a reprezentat un simbol al dragostei și respectului pentru România și pentru românism. Cu decență, cu demnitate și iubire, Regina Ana i-a stat alături Regelui în anii cei mai frumoși, dar și cei mai dificili ai vieții Casei noastre Regale. Atât în fruntea țării, cât și în exil sau încercând să își recapete locul în viața oficială a României.
Mă bucur că Majestățile Lor au reușit să se bucure de momentul în care și-au recăpătat ceea ce este mai de preț decât orice titlu oficial – respectul și dragostea românilor lor și, recent, și o recunoaștere oficială, prin introducerea în stema națională a Coroanei Regale. Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de sufletul Majestății Sale și să îi ofere liniște la ‪‎Curtea de Argeș‬! Doresc să transmit, în aceste clipe dificile, din partea mea și a ‪ALDE Argeș,‬ compasiune şi solidaritate Majestății Sale ‪‎Regelui Mihai‬ și întregii Familii Regale”, transmite deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii