Web Analytics

Deputaţii PSD Argeş au fost cu ajutoare la familiile greu încercate din Valea Mare-Pravăţ

de | 31.03.2022 13:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, împreună cu subprefectul Ciprian Neculăescu, primarul Petre Ionel Boncoi și viceprimarul Ionuț Manea au fost, pe 25 martie, cu ajutoare la cele 7 familii din Valea Mare-Pravăț, cărora un incendiu violent le-a distrus casele pe 15 februarie a.c. Cei 22 de membri ai familiilor respective au primit pături, alimente, produse de igienă, dar și lapte praf pentru copii. Primarul Petre Ionel Boncoi a mulțumit pentru ajutor și a asigurat că s-a început reconstrucția caselor avariate. Până vor fi finalizate lucrările, o parte dintre sinistrați stau la rude, iar pentru alte persoane au amenajat o sală de clasă la o școală.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Peste 250 de milioane de euro alocate prin PNRR pentru amenajarea de noi piste pentru biciclete”

„Solidaritatea și omenia sunt elementele definitorii ale umanității noastre. Prin gestul de astăzi încercăm să determinăm și alte persoane și instituții să facă astfel de acțiuni. Trebuie să fim alături de acești oameni până le reintră viața în normal!” – a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.
„Iată că avem și noi aici, aproape, drame profunde, așa cum am văzut că sunt și în Ucraina, unde este război și ne confruntăm cu un aflux de refugiați. Suntem alături de acești oameni din Valea Mare-Pravăț care au fost afectați de incendiu. Înainte de toate, omenia contează” – a continuat deputatul Nicolae Pavelescu.
„PSD a fost și este alături de oameni. Așa se întâmplă și acum, aici, la Valea Mare-Pravăț, unde am dorit să oferim sprijinul nostru acestor familii greu încercate. Dacă vom fi solicitați, vom mai veni cu ajutoare” – a asigurat și deputatul Remus Mihalcea.

„Misiunea noastră astăzi – dăruirea! Faptele bune se fac împreună. Împreună dăruim speranță. Dorința de a ajuta oamenii vine din dragoste, din respect, atât față de alții, cât și față de tine. Suntem oameni, suntem definiți de acțiunile noastre, iar ceea ce schimbă în bine lumea sunt adesea gesturile” – a completat deputatul Ciprian Neculăescu.
M.S.

Citește și Deputatul Simona Bucura-Oprescu a primit vizita ambasadorilor Elveţiei şi Franţei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *