Depistat la volan cu 110 km/h în localitatea Schitu Golești

de | 27.08.2019 15:22 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 156 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 44.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 39 de ani, din Giurgiu, care conducea un autoturism pe D.N.73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 32 de ani, din Buzău, care conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Drăganu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 104 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii