Web Analytics

Depistat de polițiști cu viteza de 121 km/h în Bradu

de | 29.01.2019 12:59 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi pentru limitarea efectelor vremii nefavorabile şi au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe B.M, de 65 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN65B, pe raza comunei Bradu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii