Web Analytics
scris joi, 23.03.2023

Declarația Unică 2023 pentru ANAF. Care este termenul limită pentru depunere

ANAF a anunțat termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice, privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. Termenul limită pentru depunerea Declarației Unice de către persoanele fizice este 25 mai 2023, iar reprezentații ANAF recomandă ca formularul să fie trimis prin mijloacele electronice.

Declarația Unică 2023 pentru ANAF. Care este termenul limită pentru depunere

Citește și: Un cetăţean din Oarja găzduieşte 19 ucraineni, însă de două luni statul nu a mai dat niciun leu pentru cazarea şi hrana lor!

De asemenea, pentru completarea şi depunerea declarației, contribuabilii pot solicita sprijin la numărul de telefon 031.403.91.60, prin e-mail sau accesând Formularul de contact disponibil pe site-ul ANAF. În plus, pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video, referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației.

De asemenea, în lunile aprilie și mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea și depunerea Declarației unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligația depunerii, potrivit dcnews.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită