Web Analytics

Declarația Unică 2023 pentru ANAF. Care este termenul limită pentru depunere

de | 23.03.2023 07:02 | Actualitate, Home

ANAF a anunțat termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice, privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. Termenul limită pentru depunerea Declarației Unice de către persoanele fizice este 25 mai 2023, iar reprezentații ANAF recomandă ca formularul să fie trimis prin mijloacele electronice.

Citește și: Un cetăţean din Oarja găzduieşte 19 ucraineni, însă de două luni statul nu a mai dat niciun leu pentru cazarea şi hrana lor!

De asemenea, pentru completarea şi depunerea declarației, contribuabilii pot solicita sprijin la numărul de telefon 031.403.91.60, prin e-mail sau accesând Formularul de contact disponibil pe site-ul ANAF. În plus, pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video, referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației.

De asemenea, în lunile aprilie și mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea și depunerea Declarației unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligația depunerii, potrivit dcnews.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *