Web Analytics

Decizie pentru jandarmul implicat în intervenția brutală de la Autogară Sud. Este lăsat în libertate

de | 5.05.2021 09:52 | Actualitate

Curtea de Apel București a admis, marți, contestația depusă de Mihai Bogdan, jandarmul acuzat în cazul morții bărbatului din Autogara Sud Pitești. Astfel, acesta a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Reamintim că în cazul morții inginerului Zaharia Barbu sunt cercetați  doi agenți de poliție, Daniel Drăghici și Ilie Florea, dar și doi jandarmi.

CITESTE SI Șocant! Filmul cu scena bruscării bărbatului din Autogara Sud de către polițiști, înainte ca victima să moară

Jandarmul care fusese reținut de procurorii militari în cazul intervenției brutale de la Pitești, în urma căreia un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața, a primit mandat de arestare pentru infracțiunile de purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte, conform antena3.ro.

Parchetul Militar București a transmis, printr-un comunicat de presă, că dosarul în acest caz a fost declinat de către Parchetul Tribunalului Argeș pentru cercetări în cazul a doi subofițeri de la Inspectoratul Județean Argeș. Ei sunt cercetați, alături de cei doi polițiști arestați deja în acest dosar, pentru purtare abuzivă și loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Unul dintre jandarmi fusese reținut miercuri pentru 24 de ore.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii