Web Analytics

Decizie ciudată a instanţei: unul dintre complicii Amaliei Dumitraşcu nu are voie să meargă la sediul firmei sale, care e la el acasă

de | 6.12.2017 20:18 | Actualitate

3 amalia dumitrascuFosta contabilă a Spitalului Județean, Amalia Dumitrașcu (foto) și complicii săi, Nicolae și Cătălin Iordache – tată și fiu, administratorii firmei Rivertex Project, în conturile căreia economista a virat ilegal aproape 40 de miliarde lei vechi din bugetul spitalului – au fost eliberați din arestul Poliției Județene, la finele lunii noiembrie, prin decizia Tribunalului Argeș.
Pe 29 noiembrie, Amalia Dumitrașcu a fost plasată în arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Pe durata arestului la domiciliu, economistei îi este interzis să comunice cu co-inculpații Cătălin și Nicolae Iordache sau cu membrii familiei acestora. Prin aceeași decizie a Tribunalului Argeș, Cătălin Iordache a fost eliberat din arestul IPJ Argeș și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cât despre celălalt inculpat din dosarul delapidării de la Spitalul Județean, Nicolae Iordache, acesta a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar cu două săptămâni în urmă. În perioada în care se va afla sub control judiciar, lui Nicolae Iordache îi este interzis, printre altele, să intre în legătură cu co-inculpaţii și cu martorii în cauză sau să comunice cu aceştia direct sau indirect. O altă măsură impusă de instanță este aceea de a nu se deplasa la sediul firmei sale, SC Rivertex Project SRL. Ușor de zis, greu de făcut, având în vedere că sediul societății la care e administrator este unul și același cu domiciliul său din orașul Ștefănești.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii