Web Analytics

Deces într-o secție de votare în localitatea Teiu

de | 6.12.2020 13:08 | Actualitate

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a susținut, astăzi, 6 decembrie, ora 12.00, o declarație de presă cu privire la activitățile desfășurate de structurile MAI în contextul alegerilor parlamentare.

Printre altele, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne a declarat: ”Au fost înregistrate și cazuri medicale și din păcate un deces. La o secție de votare din localitatea Teiu, județul Argeș, un bărbat, în vârstă de 80 ani, a leșinat în curtea secției de votare.

 

Citește și Covid. Iată localitățile din Argeș unde rata de incidență a depășit pragul de 3/1000 de locuitori în ultimele 14 zile

 

La sosirea echipajelor de intervenție acesta era în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor echipei medicale, a fost declarat decedat. Doresc să subliniez faptul că toate sesizările de incidente electorale au fost și vor fi verificate cu celeritate și echidistanță. Structurile Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii