Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

De Zilele Topoloveniului, primarul Boţârcă le va oferi tinerilor care vin la întâlnirea cu profesorul Dulcan cărţi ale autorului

Pe 17 iunie, în cadrul Zilelor Orașului, primarul Gheorghe Boțârcă l-a invitat la Topoloveni pe prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan (foto), medic neurolog și psihiatru, să le vorbească în special tinerilor despre existență, evoluție, adevăr, credință. De ce? „Pentru că tinerii, punându-i întrebări, se pot lămuri în anumite privințe, acolo unde știința ori religia nu le oferă răspunsuri cuprinzătoare, pot lua opțiuni privind orientarea în viață” – ne spunea edilul-șef, care, mai mult decât atât, a cumpărat o serie de cărți ale reputatului om de știință pentru a le oferi tinerilor ce vor veni la întâlnirea cu autorul.
E deja o tradiție ca de Zilele Orașului Topoloveni primarul Gheorghiță Boțârcă să invite personalități marcante ale vieții cultural-științifice din România, oameni care pot reprezenta modele de urmat.

De Zilele Topoloveniului, primarul Boţârcă le va oferi tinerilor care vin la întâlnirea cu profesorul Dulcan cărţi ale autorului

Citește și Înfrăţirea dintre oraşele Topoloveni şi Poessneck a intrat pe rod

Citește și La Topoloveni s-a înfiinţat o şcoală de muzică. „Şcoala am înfiinţat-o în octombrie şi promovarea am făcut-o mai ales la Focul lui Sumedru”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *