Web Analytics

„De trei ori viață”, vineri, la Teatrul din Pitești

de | 18.04.2024 14:13 | Actualitate, Cultură, Home

Pe 19 aprilie, vineri seara, la Teatrul „Alexandru Davila” Pitesti, este programat spectacolul cu piesa „De trei ori viață”, de Yasmina Reza, regia artistică fiind semnată de Thomas Ciulei.

Citește și: De Simfonia Lalelelor, Iana Novac şi Distinto, concert vocal-simfonic extraordinar la Filarmonica Piteşti

Evenimentul cultural va avea loc de la ora 19, în Sala Studio „Liviu Ciulei”. Vârsta acceptată la spectacol: peste 16 ani.

Din distribuție fac parte Lia Deaconu, Ioana Podăreanu, Petrișor Cristian Diamantu, Dan Andrei, iar vocea copilului – Anne Kima Ciulei.

„De trei ori viață” este, de fapt, o imagine a căsniciei, în care personajele fac slalom între problemele conjugale și aspirațiile profesionale.

Astrofizicianul Henri și soția sa Sonia, o femeie de afaceri, petrec o seară aproape liniștită acasă. Planurile lor sunt date peste cap, pentru că, deodată, Ines și Hubert, șeful lui Henri, sună la ușă, cu o zi mai devreme decât data programată! Cele patru personaje sunt prinse într-o plasă de convenții, pasiuni și frică de singurătate, între conversații despre univers și existența umană. În căutarea propriului sens, devine palpabilă nevoia de recunoaștere și stimă de sine. Sunt turnuri surprinzătoare, alianțe în schimbare și mereu noi variante de escaladare. Este o comedie tragică, strălucitoare, despre viață” – ne transmite Thomas Ciulei pe pagina de Facebook a teatrului din Pitești.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *