Web Analytics

De patru ani, Consiliul Judeţean se chinuie să repare un drum

de | 7.02.2018 22:03 | Politica si Administratie

17 drum judetean725Variantă de legătură între Câmpulung şi Târgovişte, dar şi Târgovişte-Braşov, Drumul Judeţean 725 Stoeneşti-Dragoslavele nu a fost modernizat nici până în prezent, deşi Consiliul Judeţean Argeş a iniţiat proiectul de reabilitare încă de acum patru ani. Iar promisiunile nu au lipsit!
S-au alocat bani mulţi pentru amenajarea celor 3,313 km de drum – peste zece milioane de lei, inclusiv prin PNDL 1 – dar, din diverse motive, circulaţia rutieră nu este asigurată în condiţii normale. Ultima promisiune a fost făcută vara trecută, atunci când preşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu, spunea că la începutul lui 2018 drumul va fi gata. Dar nu e!
Manu susţinea în 2017 că până atunci se făcuse lucru de mântuială, în condiţiile în care proiectantul nu-şi făcuse temele. Erau nişte probleme apărute în cursul execuţiei lucrărilor, s-a intervenit şi la Romsilva pentru rezolvare, totul părea că reintră în normal. Asta până când constructorul nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar lucrările au întârziat.
„Am luat legătura cu executantul, avem garanţii că lucrarea va fi finalizată, dar nu mai dau termene. Sigur se va face”, susţine acum preşedintele Manu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Va rog sa mergeti pe drumul judetean 703b Moraresti -Uda-Vedea sa vedeti in ce hal arata. Zici ca este un cofrag pentru oua.Consiliul Judetean cred ca s-a desfiintat deoarece nu face nimic pe acest drum.Ne minte inca de pe vremea infractorului Nicolescu , ca se va asfalta, insa acum spune ca investitia de modernizare a acestui drum este prinsa in programul de finantare 2017- 2020 si doar pe o distanta de 2, 5 km . Lungimea drumului este de peste 10 km si este foarte greu practicabil. Daca veti filma pe acst drum poate se va trezi la realitate si CJ Arges. Va multumesc!