Web Analytics
scris sâmbătă, 18.02.2023

De luni va începe alimentarea cardurilor sociale pentru alimente

Începând de luni, 20 februarie, va începe alimentarea cardurilor sociale pentru alimente. Astfel, milioane de români ar urma să primească banii pe card în două tranşe, adică 500 de lei.
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a dat asigurări că în perioada 20-26 februarie, beneficiarii voucherelor sociale pentru alimente vor primi banii pe card. În acest interval vor fi încărcate două tranşe, iar oamenii ar urma să primească în total 500 de lei pentru a-şi cumpăra alimente. Marcel Boloş a precizat că prima tranşă era restantă din programul Sprijin pentru România care s-a încheiat la finalul anului trecut, iar cea de-a doua tranşă este cea la zi, aferentă începutului anului 2023.

De luni va începe alimentarea cardurilor sociale pentru alimente

Citește și: Pădurari atacați de hoții prinși la furat. A fost sesizat Parchetul Câmpulung


Tichetele sociale pentru produse alimentare și mese calde, oferite pe suport electronic prin programul “Sprijin pentru Romania”, sunt destinate categoriilor sociale vulnerabile. Aproximativ 2,4 milioane de români vor primi șase noi tranșe de 250 de lei pentru achiziția de alimente și mese calde. Suma de 250 de lei se va acorda o dată la două luni, până la finalul anului 2023. Cardul poate fi utilizat doar pentru achiziționarea de produse alimentare/mese calde de la comercianții parteneri Up Remania.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *