Patinoarul din Trivale se deschide de Crăciun. Acces gratuit până la Anul Nou

de | 24.12.2021 11:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Patinoarul din Parcul Trivale se redeschide începând cu 25 decembrie. Aflat pe aleea principală, în zona Grotă, patinoarul a fost instalat pe un perimetru de 350 mp gheață, împrejmuit cu mantinelă din lemn pentru siguranța patinatorilor. 30 de persoane pot fi în același timp pe gheață (măsură de prevenție în context pandemic), timp de o oră, iar programul de funcționare este zilnic, de la 10:00 la 20:00, ultima intrare fiind de la ora 19:00.

Primăria Pitești anunță că până la data de 31 decembrie, conform HCL nr 307/17.09.2020 pentru serviciile de agrement prestate de către SPEPMP, accesul pe gheață este gratuit tuturor doritorilor, iar în cazul celor care nu dețin patine personale, acestea pot fi închiriate contra sumei de 5 lei/h.

Citește și Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Argeș

De la data de 01.01.2022 însă, accesul va fi tarifat cu 5 lei pe oră / persoană, astfel:

  • Deținătorii de patine personale vor achita 5 lei/ h accesul pe patinoar;
  • Cei ce doresc să patineze cu patine închiriate, achită 10 lei pentru închirierea acestora, plus 5 lei accesul pe gheață, total 15 lei.

Serviciul agrement-patinaj a fost oferit de municipalitatea piteșteană prin SABIBA din cadrul SPEPMP. Administrația locală mulțumește, cu această ocazie, tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement respectând regulile și personalul ce asigură funcționarea patinoarului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.

Acest articol este despre: acces gratuit,craciun,deschidere,trivale

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...