Web Analytics

Patinoarul din Trivale se deschide de Crăciun. Acces gratuit până la Anul Nou

de | 24.12.2021 11:25 | Actualitate, Politica si Administratie

Patinoarul din Parcul Trivale se redeschide începând cu 25 decembrie. Aflat pe aleea principală, în zona Grotă, patinoarul a fost instalat pe un perimetru de 350 mp gheață, împrejmuit cu mantinelă din lemn pentru siguranța patinatorilor. 30 de persoane pot fi în același timp pe gheață (măsură de prevenție în context pandemic), timp de o oră, iar programul de funcționare este zilnic, de la 10:00 la 20:00, ultima intrare fiind de la ora 19:00.

Primăria Pitești anunță că până la data de 31 decembrie, conform HCL nr 307/17.09.2020 pentru serviciile de agrement prestate de către SPEPMP, accesul pe gheață este gratuit tuturor doritorilor, iar în cazul celor care nu dețin patine personale, acestea pot fi închiriate contra sumei de 5 lei/h.

Citește și Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Argeș

De la data de 01.01.2022 însă, accesul va fi tarifat cu 5 lei pe oră / persoană, astfel:

  • Deținătorii de patine personale vor achita 5 lei/ h accesul pe patinoar;
  • Cei ce doresc să patineze cu patine închiriate, achită 10 lei pentru închirierea acestora, plus 5 lei accesul pe gheață, total 15 lei.

Serviciul agrement-patinaj a fost oferit de municipalitatea piteșteană prin SABIBA din cadrul SPEPMP. Administrația locală mulțumește, cu această ocazie, tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement respectând regulile și personalul ce asigură funcționarea patinoarului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii