Web Analytics

De azi, Mircea Andrei a devenit ECO. PAM a fuzionat cu PER în prezența lui Pendiuc

de | 31.01.2020 20:00 | Actualitate

Astăzi, la sediul Bibliotecii Județene, fuziune politică de efect. Partidul pentru Argeș și Muscel a încheiat un protocol cu Partidul Ecologist Român, în prezența și sub semnătura celor doi președinți, Mircea Andrei și Dănuț Pop. În urma fuziunii, fostul senator PD-L de Argeș, Mircea Andrei, devine secretar general al partidului la nivel național.

La noua descălecare în Argeș a participat și fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, care a declarat ziariștilor că a venit în calitate de simpatizant PER. Ba Pendiuc a spus și că, în calitate de simpatizant PER, are propriul proiect pentru Pădurea Trivale, proiect pe care a promis că-l va dezvălui la momentul potrivit. Să nu uităm că președinte PER pe județul Vâlcea e primarul Mircea Gutău, cel care l-a și angajat consilier personal pe Tudor Pendiuc, după ce acesta din urmă a început să aibă probleme cu justiția.

În orice caz, revenirea lui Mircea Andrei în Argeș mai agită, până la depresie pentru unii, apele și așa tulburi ale politichiei argeșene, în special pe eșichierul de dreapta.

Tot în PER s-a înscris și fostul senator PPDD și UNPR Iulian Cristache, cel care va coordona filiala Argeș și va candida pentru funcția de primar la Ștefănești.

(M.S)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii