De astăzi, masca devine obligatorie peste tot, în județul Argeș

de | 12.10.2021 07:33 | Actualitate, Home

Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă Argeș a hotărât ca masca sa devină obligatorie, în tot județul Argeș, inclusiv în spațiile deschise.

„ Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încăt să acopere și gura și nasul, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise, de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.”

De asemenea în spaţiile comerciale de mari dimensiuni unde există sisteme alternative de manipulare a produselor de tipul cărucioarelor/coşurilor de cumpărături cu roţi şi a coşurilor de mână se va renunţa la utilizarea coşurilor de mână. În plus, nu este permis accesul în spaţiile comerciale a persoanelor care nu utilizează un sistem de manipulare al produselor.

 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...