Web Analytics
scris luni, 15.08.2022

David Popovici, campion european și la 200 m liber

David Popovici a reușit o nouă performanță excepțională, câștigând aurul în proba de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de la Roma.
Românul a înotat pe culoarul 4, cel al favoritului, în finala probei de 200 de metri liber. A încheiat cursa cu timpul 1,42:97 și a cucerit medalia de aur. Și-a zdrobit adversarii, cu un avans de peste două secunde față de următorul clasat. Sportivul legitimat la CS Dinamo deține și titlul mondial în această probă.

David Popovici, campion european și la 200 m liber

Citește și: România, locul III la Campionatul Balcanic de Volei Feminin


Sâmbătă, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de la Roma. Românul a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde, devenind astfel cel mai rapid înotător din istoria probei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...