Web Analytics

„Vă daţi seama ce proşti păreţi, dacă fata asta îşi permite să spună că se trage din Vlad Ţepeş?”

de | 31.01.2019 13:58 | Politica si Administratie

# Mircea Andrei îl taxează pe Dan Manu după declaraţia stupidă a Monicăi Anghel

Proaspăt învestită în funcția de director artistic al Centrului Cultural Argeș, cântăreața Monica Anghel a declarat, într-un interviu acordat ziarului nostru, că este urmașă a lui Vlad Țepeș. Declarația a stârnit un val de ironii pe Facebook. „Nu întâmplător m-am angrenat în această poveste, ci pentru simplul motiv că bunicul meu, tatăl mamei mele, era din Cepari, iar vărul mamei mele a făcut arborele genealogic și a aflat că ne tragem din Vlad Țepeș. Până la urmă, ne întoarcem de unde provenim”, povestea Monica Anghel redactorului nostru.

Nu a trecut mult timp până când internauții au taxat-o pe artistă. Fostul senator PDL Mircea Florin Andrei, cel care a fost senator și consilier județean pentru câteva luni, chiar în actualul mandat, a ironizat-o la greu pe artistă și actuala conducere a CJ, într-o postare pe Facebook. Nu doar Monica Anghel a fost ținta ironiilor președintelui Partidului pentru Argeș și Muscel, ci și cel care a adus-o în funcție pe Monica, actualul șef al CJ, Dan Manu.„Vă dați seama?!? Dacă se trage din Vlad Țepeș, evident este urmașă și a lui Mircea cel Bătrân, care, la rândul lui, era urmașul lui Basarab. Fata asta se pierde în negurii istoriei. Vă dați seama ce proști păreți dacă își permite să spună așa ceva? Succes în continuare! Aveți ce v-ați dorit! (râde)”.
Și continuă: „Hai, ajutați-mă! Poate, împreună, restaurăm monarhia de origine românească și o punem pe Monica regină. La început, numai la Argeș, că aici s-a dovedit că oamenii sunt mai…. docili. Văd o singură problemă: trebuie neapărat lămurită problema dacă Monica cea Dintâi este din Dănești (scuze, dl. Dan Manu) sau din Drăculești. Voi cum vedeți problema? Vă cer părerea că vă va (sic!!) afecta în mod cert nivelul cultural”, a scris fostul senator PDL.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii