Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Daruri minunate de la preoți și elevi pentru doamnele din azile

Daruri minunate de la preoți și elevi pentru doamnele din azile

La început de primăvară, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni.

Citește și Consiliul Județean Argeș vă invită la spectacolul caritabil din 1 aprilie. „Banii strânși vor merge în sprijinul copiilor mai puțin norocoși de la noi”


În acest sens, astăzi au fost vizitate trei centre de îngrijire a vârstnicilor din protopopiatele Mioveni și Topoloveni, unde au fost împărțite flori, fructe și iconițe.


În această acțiune s-au implicat și elevii Liceului Iulia Zamfirescu din orașul Mioveni, care au confecționat manual mărțișoare, ce au fost oferite de preoți. Într-o atmosferă de sărbătoare, beneficiarele și cadrele medicale din cele trei centre de asistență socială, au primit darurile oferite cu multă dragoste.

Elevii Liceului Iulia Zamfirescu din Mioveni au pregătit și un program muzical care a cuprins cântece legate de sărbătoarea de 1 martie, precum și de Ziua Internațională a Femeii.


Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua această acțiune și în celelalte protopopiate ale Eparhiei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *