DAPEROM – al doilea dealer auto din țară care a livrat primele mașini Dacia Spring

de | 18.10.2021 10:33 | Actualitate, Economie, Home

Dacia a început să livreze primele exemplare Spring pe piața românească, clienților care au comandat mașina în prima zi de la deschiderea comenzilor, la sfârșitul lunii mai a.c.. În Europa, Spring a ajuns deja la câteva mii de clienți în luna septembrie. Dacia Spring a ajuns în sfârșit pe șoselele din România, primele mașini fiind livrate clienților, potrivit companiei, în ordinea în care aceștia au comandat mașina în primăvara acestui an, informează publicația economică “Profit”.

CITEȘTE ȘI: INS: Valoarea producției în agricultură – în scădere cu 15,4% față de anul trecut

Livrările au întârziat mai mult decât estimase compania inițial, care anunțase că va începe să livreze mașina din septembrie. Mai exact, în luna a noua au fost livrate mașinile francezilor și celor de pe piețele din Italia și Spania, România fiind în etapa a doua de livrare, din octombrie. Primul lot de mașini se ridică la circa 1.600 de unități, sosite cu vaporul din China, în portul Kopper, din Slovenia, de unde sunt preluate de transportatorii cu care Dacia are contract.

CITEȘTE ȘI: Povestea preotului care i-a pictat şi dăruit Regelui Mihai icoana ”Dulcei Sărutări”

De aici, mașinile sunt duse direct la dealerii care au clienți, în ordinea numerelor de șasiu, așa cum au fost alocate la momentul comenzii, conform companiei. Primul dealer care a livrat primul Spring din România este Redac din Craiova, urmat de DAPEROM, din Pitești, care a livrat trei unități Dacia Spring.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...