Web Analytics

Dănuţ Dinu: „Sunt ca Neymar, discut cu toată lumea legat de transfer”

de | 11.10.2017 20:39 | Politica si Administratie

4 Dinu# Consilierul local independent admite că:  „E cert că trebuie să intru într-un partid. Va trebui să fac un compromis”
Ales consilier local independent la Pitești în iunie 2016, fostul polițist Dănuț Dinu va intra mai mult ca sigur într-un partid până la sfârșitul anului. Am discutat săptămâna trecută cu Dănuț Dinu legat de viitorul său „transfer” politic.

Și, apropo de transferuri, Dănuț Dinu a început dialogul cu noi cu o paralelă fotbalistică: „Sunt ca Neymar, discut cu toată lumea legat de transfer. Deocamdată mai aștept. Aș vrea să vă spun că am discutat cu toate partidele, mai puțin cu USR, aceștia nefiind bine organizați. Am vorbit și cu PSD, și cu PNL, și cu PMP, însă până în prezent nu am ales viitorul partid în care mă voi înscrie”.

„Nu vreau să intru într-un partid neserios. Nu am nevoie să spăl imaginea altora”

Legat de profilul viitorului partid ales, Dănuț Dinu ne-a declarat: ”Nu vreau să intru într-un partid unde lucrurile nu sunt serioase. Nu am nevoie să spăl imaginea altora. Legat de viitoarea mea opțiune politice, o să aleg un partid unde o să simt că e nevoie de mine. E cert că trebuie să intru undeva, într-un partid. Va trebui să fac un compromis, pentru că nu mai pot merge singur în Consiliul Local”.
L-am întrebat pe Dănuț Dinu și dacă își va contura opțiunea politică până la sfârșitul lunii octombrie. „Nu cred că voi alege viitorul partid în următoarele săptămâni. Nu vreau să mă grăbesc, analizez toate ofertele și opțiunile pentru a face cea mai bună alegere”, spune Dănuț Dinu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii