Dansul lebedei, distrus de o şoferiţă proastă la Podul Viilor

de | 3.11.2021 12:47 | Actualitate, Culise, Home

Podul peste Argeș este o zonă cu trafic intens, în mod special la primele ore ale dimineții. Însă, în acea dimineață, conducătorii auto s-au oprit cu plăcere pentru a admira trecerea unei lebede, de pe o latură a podului pe cealaltă.
Chiar dacă se grăbeau, șoferii au staționat pentru câteva minute, în timp ce priveau amuțiți și fascinați grațioasa creatură care, mânată de cine știe ce trebuință de necuvântătoare care nu are cunoștință despre stresul cotidian sau răutatea umană, se nimerise, chiar atunci, în drumul lor spre serviciu.

Magia a fost însă spulberată de o șoferiță proastă, care, fără a-și pune niciun minut întrebarea de ce partenerii de trafic erau toți opriți, a călcat cu nervi accelerația pentru a depăși șirul de mașini din fața sa și a lovit în plin lebăda, aruncând-o într-un alt autoturism.
Oprită din dansul ei frumos și aruncată într-un alt autoturism, înaripata s-a prăbușit pe spate, cu aripile întinse pe asfalt. Întocmai ca un înger rătăcit pe o planetă ai cărei locuitori și-au pierdut sufletul…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Bărbat în pielea goală imobilizat de poliție în zona Podul Viilor

Citește și Interviu cu noul preşedinte executiv al AJVPS Argeş, Sergiu Chiriţă: „Vom face controale pe fondurile de vânătoare pentru a preveni braconajul cinegetic şi piscicol”

 

Acest articol este despre: lebada,lebada omorata,podul viilor

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 comentariu

  1. E plina lumea de prosti si nesimtiti…….. nu numai femei!
    Asa se intampla si la trecerile de pietoni…..unul te lasa sa treci si celalalt de pe banda alaturata te spulbera din plin.
    Este greu cu ….educatia ……….si nu numai cea rutiera.
    Instructorii ar trebui sa-i invete pe cursanti si comportament la volan nu numai cum sa conduca.
    La randul lor si instructorii trebuie instruiti si asa mai departe…….

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...