Web Analytics

Daniela Lupu s-a răzgândit: rămâne procuror-şef la DNA Piteşti

de | 23.05.2019 13:14 | Actualitate

După ce în urmă cu câteva zile făcuse cerere la Secția pentru procurori a CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) de încetare a activității la DNA ca urmare a demisiei din funcția de procuror-șef al DNA Pitești și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Daniela Lupu s-a răzgândit. Iar marți, 21 mai, Secția pentru procurori a CSM a luat act de renunțarea Danielei Lupu la cererea de eliberare din funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Pitești al DNA.
Daniela Lupu se află la conducerea DNA Piteşti din noiembrie 2013, după ce fostul procuror-şef Călin Nistor a fost promovat procuror-şef adjunct la nivel central al DNA (alături de argeşeanul Marius Iacob), când şefa Anticorupţiei era Laura Codruţa Kovesi. Înainte de a fi venit la Piteşti, Daniela Lupu a îndeplinit funcţia de procuror-şef al Serviciului de Urmăriri Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Doamna Daniela Lupu, nu ati prea facut nimic la DNA Pitesti. Coruptii inca isi fac de cap in judet. Cand rezolvati dosarul padurii Trivale ? Dupa ce nu va mai ramane nici un arbore netaiat ?