Web Analytics

Daniel Voicu: „Acest scandal cu deşeurile ne-a afectat”

de | 11.04.2018 18:24 | Politica si Administratie

01 gunoi# Spune patronul Devalex, unul dintre patronii firmelor ce reciclează deşeuri la Ştefăneşti

După cum Jurnalul de Argeș a relatat în mai multe rânduri, la Ștefănești sunt 22 de firme ce colectează sau reciclează deșeuri, iar o parte importantă dintre aceste firme au fost amendate pentru diferite nereguli de către Garda de Mediu, ITM și ISU Argeș.
Sunt însă și mai multe firme la Ștefănești ce respectă toate normele în vigoare și la care nu au fost constatate neconformități. Una dintre aceste firme este Devalex, cu sediul social în Buzău și punctul de lucru la Ștefănești. Am stat de vorbă cu Daniel Voicu, unul dintre asociații Devalex, legat de deșeurile de la Ștefănești și de activitatea de acolo.
„Acest scandal cu deșeurile ne-a afectat, cum a afectat pe toată lumea. Au fost controale la toate firmele. Noi ne ocupăm de reciclarea deșeurilor, noi facem fulgi, granule. Avem punct de lucru doar la Ștefănești. La noi nu a fost găsită vreo problemă, noi suntem o unitate-model. Nu cred că mai este un reciclator prin zonă care să arate cum arătăm noi. La ora actuală, avem 45 de angajați, am avut și 60 de angajați. Avem utilaj din Europa de Vest. Trebuie să investești, ca să rămâi performant pe piață”, precizează Daniel Voicu.
Legat de colectarea și reciclarea deșeurilor la Ștefănești, „Garda de Mediu trebuie să verifice aspectele ce țin de respectarea legislației. E loc de mai bine. Ce vedeți în Ștefănești e și în județul Argeș și la 90 și ceva la sută. Numai că trebuie să investești, să faci hale. Iar lumea nu vrea să investească, nu înțelege. O afacere în domeniu nu trebuie gândită pe un an, ci pe mult mai mulți ani”, mai spune Daniel Voicu.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii