Web Analytics
scris sâmbătă, 11.11.2023

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș: „Meseria de fotbalist a ajuns un fel de prostituție. Te duci, iei banii, gata”

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a avut un discurs foarte dur la adresa fotbaliștilor din România, în direct la Digi Sport 1. El a spus că meseria de fotbalist ”a ajuns un fel de prostituție”, pentru că jucătorii se gândesc doar la bani.

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș: „Meseria de fotbalist a ajuns un fel de prostituție. Te duci, iei banii, gata”

Citește și: Amendă record, de 35 de milioane de euro, pentru distrugerea unui spațiu verde


”Fără primari, n-ar mai exista fotbal și nu ar mai exista sport. Ce zicea Mustață, liderul galeriei de la FCSB, e corect. Din păcate, cei care conduc fotbalul românesc, Federația și Liga, ar trebui să se aplece mult mai atent. E un flagel, e o boală. Meseria de fotbalist a ajuns un fel de prostituție. Te duci, iei banii, gata. N-ai fotbaliști! Nu noi, dar cine are fotbaliști? Noi îl luăm pe Drăgușin și spunem că e cel mai bun. Ar trebui să schimbăm mentalitatea la jucători. Trebuie un proces, pornit de sus în jos. Un cadru în care trebuie să reduci salariile, să te zbați. Vine un lider de galerie și știe exact, pentru că se duce la antrenamente și vede, asta la o echipă cu pretenții. E ușor, toată lumea vrea să fie jucător de fotbal, dar nu oferă nimic. N-ai șuturi pe poartă, n-ai centrări, nu câștigi un duel, nu ai 3-4 pase consecutive”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport Matinal.

Citește și: Lege promulgată. Persoanele cu handicap ireversibil scapă de drumurile inutile la comisiile de evaluare


FC Argeș a fost învinsă vineri seară de Unirea Slobozia, 0-1, în etapa a 13-a a Ligii 2. Argeșenii se află pe locul 15 în Liga 2, cu 15 puncte, șapte sub FC Buzău, ocupanta ultimei poziții de play-off.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *