Web Analytics
scris joi, 05.11.2020

Daniel Constantin: „A început realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea reţelei de irigaţii Topoloveni-Teiu”

Prezent la Piteşti miercuri 4 noiembrie, deputatul liberal Daniel Constantin a venit cu veşti bune legat de proiectul privind reabilitarea reţelei de irigaţii pentru zona Topoloveni-Teiu,  ce va acoperi 29.000 de hectare. Citește și Daniel Constantin: „Vom eficientiza administraţia şi vom schimba modul în care statul român se raportează la cetăţean”
Citește și Daniel Constantin atrage atenţia: „Argeşul nu trebuie să piardă fondurile europene pentru lupta împotriva COVID în şcoli şi pentru tabletele elevilor”
„Este un proiect de 42 de milioane lei. Aş fi vrut să pornească mai demult, din păcate nu a fost printre priorităţile guvernării precedente. În perioada următoare se va realiza studiul de fezabilitate, după care în câteva luni de zile va porni licitaţia”, a spus deputatul Daniel Constantin, membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice   şi care a fost mai mulţi ani ministru al Agriculturii.

Daniel Constantin: „A început realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea reţelei de irigaţii Topoloveni-Teiu”

Distribuie!

0 Comentarii