Web Analytics

Daniel Chițoiu va fi externat astăzi

de | 2.01.2020 12:30 | Actualitate

Fostul ministru Daniel Chițoiu va fi externat joi. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvântul al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, pentru G4Media.
Daniel Chițoiu a fost internat marți la Secția Reanimare a spitalului. Pe marginea problemelor de sănătate pe care fostul ministru şi actual secretar general al ALDE le-a acuzat după accidentul de la Zamfirești din a doua zi de Crăciun s-au făcut o serie de speculații, mai ales că Daniel Chițoiu a fost filmat în picioare imedat după accident, iar ulterior, pe targă.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce conducea şi ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Amintim că la volanul Loganului care joi s-a ciocnit cu autoturismul Audi condus de fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE se afla piteșteanul Haralambie Pristavu (82 de ani).

În Logan, alături de bărbatul care şi-a pierdut pe loc viaţa, se mai aflau soţia sa Elisabeta Pristavu (73 de ani) care a murit ulterior, la spital, şi încă o femeie în vârstă de 71 de ani şi ea rănită în accident, transferată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii