Web Analytics

Dani Mocanu și fratele lui au fost reținuți după bătaia din benzinărie

de | 24.08.2022 09:00 | Actualitate, Home

Dani Mocanu și fratele său au fost reținuți pentru tentativă de omor după bătaia de săptămâna trecută dintr-o benzinărie din Pitești. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor.

Vineri, 19 august, seara un bărbat a fost lovit și transportat la Spitalul Județean din Pitești. Până la sosirea polițiștilor nicio persoană implicată în scandal nu se mai afla la fața locului.

Citește și: Dani Mocanu, bătaie la benzinărie: anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor

„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *