Web Analytics
scris duminică, 04.09.2022

Dani Mocanu și-a aniversat ziua de naștere în arest la domiciliu

Dani Mocanu și-a aniversat ziua de naștere în arest la domiciliu.
Manelistul a împlinit pe 3 Septembrie, 30 de ani. Într-o postare pe Instagram, Mocanu scrie că singura dorință a sa este sa scape de problemele cu legea. Mesajul a fost atașat la o poză cu manelistul pe terasa vilei sale de la Ștefănești. Tot ieri, de ziua lui, polițiștii au venit la poarta lui Mocanu pentru a verifica dacă acesta respecta ordinul de arest la domiciliu. 

Dani Mocanu și-a aniversat ziua de naștere în arest la domiciliu

Citește și: Bărbatul bătut de Dani Mocanu spune că manelistul i-ar fi oferit 600.000 euro în schimbul tăcerii

„Azi 3 septembrie am împlinit vârsta de 30 de ani. Am schimbat prefixul ARESTAT LA DOMICILIU. Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând … nu am ce sa mai cer … aștept ca atât eu cât si fratii mei sa terminam cu problemele cu legea si sa ne vedem de viața noastră frumoasa alături de cei dragi noua !!!

Va mulțumesc tuturor celor ce mi-ati scris sunteți mulți … si sa știți ca va iubesc sincer in fata Supremului nostru. De azi voi lansa bombe muzicale chiar de aici de acasă … fiindcă ii poți lua omului tot dar nu-i poți lua mirul ce Dumnezeu l-a turnat peste el ☺️Doamne Ajuta la toată lumea”, a scris Dani Mocanu pe pagina sa de Instagram. 

Va reamintim că Mocanu se află în arest la domiciliu pentru tentativă de omor. Pe 18 August manelistul și unul dintre frații săi au fost implicați într-un scandal petrecut la o benzinărie din Pitești. Fratele manelistului este arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 Foto: Instagram/ danimocanu.oficial

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...