Web Analytics

Manelistul Dani Mocanu, implicat într-o bătaie într-o benzinărie din Pitești

de | 19.08.2022 18:35 | Actualitate, Home

Dani Mocanu, fratele său și alți bărbați neidentificați până la acest moment au fost implicați într-un scandal, într-o benzinărie din Pitești, joi noapte, conform Știrile ProTv.
Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Pitești, iar vineri dimineață a plecat spunând că se va duce, pe cont propriu, în București. Bărbatul nu a depus plângere momentan. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești face cercetări pentru loviri și alte violențe, plus ultraj contra bunelor moravuri.

Citește și: 33 de pacienți sunt internați cu Covid la Spitalul Județean. Niciunul la ATI


„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.
La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Urățenii de ființe cimpanzei,butoaie pline cu rahat că sunt vaide ei dacă ar fi singuri,să ducă 100 de ani la pușcărie împreună cu frații lui,să îi mănânce ciuma neagră.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *