Web Analytics
scris sâmbătă, 24.06.2023

Dani Coman nu vine la FC Argeș: „Toată atenția și munca mea sunt 100% pentru A.F.C. Hermannstadt”

În ultimele zile a apărut informația că Dani Coman se va despărți de FC Hermannstadt, urmând să devină președinte la FC Argeș. În urma informațiilor, Hermannstadt a anunțat, prin intermediul unui comunicat, care este situația fostului portar.

Dani Coman nu vine la FC Argeș: „Toată atenția și munca mea sunt 100% pentru A.F.C. Hermannstadt”

Citește și: 24 iunie 1979: FC Argeș devenea pentru a doua oară în istorie campioana României

„De regulă, clubul nostru nu comentează zvonuri sau plăsmuiri (iluzorii), însă de această dată vom face o excepție. Vă transmitem aici câteva gânduri din partea președintelui nostru, domnul Dani Coman:

„Chiar în aceste clipe mă aflu în Bolu, Turcia, în cantonament, alături de A.F.C.Hermannstadt, adică lângă echipa la care activez  în calitate de președinte executiv. Pentru mine consecvența și continuitatea sunt două principii după care mi-am ghidat cariera de sportiv și de conducător. La FCH am realizat lucruri frumoase, am construit o echipă capabilă să se bată de la egal la egal cu „granzii” campionatului, ba chiar să-i învingă. Așa că nu intenționez să renunț la acest drum pe care am pornit și apoi repornit, plus că mai avem multe fapte bune de împlinit. Le mulțumesc celor de la F.C.Argeș pentru toată atenția pe care mi-o acordă și le doresc mult succes în viitorul sezon! Dacă pot să-i ajut cu sfaturi și sugestii constructive, o fac cu tot dragul, însă toată atenția și munca mea sunt 100% pentru A.F.C.Hermannstadt„, a transmis formația sibiană.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *