Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

Dan Voiculescu a absolvit Teologia. Vrea să devină preot?

Dan Voiculescu, fondator al trustului „Intact”, care deține și posturile posturile de televiziune „Antena 1” și „Antena 3”, a absolvit, în 2023, Facultatea de Teologie Ortodoxă. El a anunțat că nu are de gând să devină preot, dar surse ale CANCAN.RO susțin că acest lucru ar fi posibil.

Dan Voiculescu a absolvit Teologia. Vrea să devină preot?

Citește și: Șeful plutonului de execuţie al soţilor Ceauşescu: „Trebuia să omor, iar gândul ăsta mă paraliza”

Potrivit sursei citate, lui Dan Voiculescu i s-ar fi propus susținerea unor examene suplimentare pentru a fi hirotonit preot, iar fostului om de afaceri i-ar fi surâs ideea, mai ales că, de-a lungul timpului, și-a declarat deseori credința în Dumnezeu.

După ce am luat licența în Teologie, încerc să primesc și binecuvântarea Dumnezeiască. Să cunosc tainele și rolul credinței în viața oamenilor. Recunosc că îmi este foarte greu și încă nu știu cum mă descurc. Dar înțelegerea propriei necunoașteri poate deschide drumul către cunoaștere. Credința în Dumnezeu este aceea care ne arată calea în viață și ne poate elibera de frica de moarte. Și de toate celelalte temeri care ne rătăcesc de la drumul către o profundă împlinire”, a susținut, recent, pe blogul personal, Dan Voiculescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *