Web Analytics

Dan Șucu intră şi pe piața media. Uite ce preia şi cât îl costă

de | 5.02.2023 01:22 | Actualitate, Cultură, Economie, Home

Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, intră pe piața media în schimbul a 6 milioane de euro. Adrian Sârbu va fi director general încă 4 ani, scrie b1tv.ro.

Citeşte şi: O avalanşă a lovit Cabana Capra de pe Transfăgărăşan! Imagini de la faţa locului

Șucu a cumpărat de la ING Bank creanța pe care banca o mai avea asupra Mediafax Group, intrând, astfel, pe piața media, cu titlurile lui Adrian Sârbu din această companie. Pentru preluarea creanțelor, Șucu a înființat o firmă, MediaMex Investment, care a semnat convenția de plată a debitelor, în afara perioadei de reorganizare a Mediafax Group.

Proprietarul grupului Mobexpert, intră, deci, pe piața media, actul de transfer, de la Mediafax Group către firma sa MediaMex Investment, al activității operaționale și al mărcilor Ziarul Financiar și Business Magazin, împreună cu domeniile de internet, site-urile, echipamentele și personalul, fiind aprobat, cu o evaluare de puțin peste 6 milioane euro, relevă date analizate de Profit.ro.


Principalele publicații ale grupului, aflat în insolvență de 8 ani, au mai rămas Ziarul Financiar și Business Magazin, iar scopul tranzacției este ca, după un anumit interval, Șucu să devină principalul acționar.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *