Web Analytics
scris duminică, 20.08.2023

Dan Negru, șocat de ce a găsit în orașul argeșean Ștefănești

Dan Negru a condamnat, recent, administrația din orașul Ștefănești pentru nepăsarea manifestată față de păstrarea valorilor. Vedeta de televiziune a descoperit în orașul argeșean un important monument lăsat în paragină. În spatele unei stații de autobuz părăginite, la câțiva kilometri de Pitești, e un monument istoric. Foișorul și pivnițele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Totul e praf, se prăbușește. Lângă un coș de gunoi și un stâlp de electricitate e Constantin Brâncoveanu. Filmarea făcută de Dan Negru și postată pe Facebook a generat numeroase reacții și comentarii dezaprobatoare la adresa autorităților care nu fac nimic pentru salvarea vestigiilor.

Dan Negru, șocat de ce a găsit în orașul argeșean Ștefănești

„15 august e și ziua lui Constantin Brâncoveanu! S-a născut și-a murit in aceeași  zi: 15 august. A avut una din cele mai lungi domnii din istoria Principatelor Române. A murit demn, fără să renunţe la credinţă şi le-a cerut și celor din familia lui să moară la fel. A fost canonizat de Biserică și trecut în rândul sfinților.  Am găsit amintirea uitată a lui Brâncoveanu la cătiva pași de o biserică și de instituțiile statului. Ca sfânt, biserica trebuie să-i păstreze curată amintirea! Ca domnitor, statul trebuie să facă același lucru!”, sunt cele câteva cuvinte care însoțesc videoclipul postat de Dan Negru.

Citește și: Un motociclist a căzut în gol cu motocicleta 15 metri. A scăpat ca prin minune

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Statiile de autobuz/maxi taxi au fost construite inainte de anul 2020 si de atunci nimeni nu a mai facut nimic sa le intretina.Au inceput sa rugineasca iar bancile sunt pline de praf si nimeni nu le sterge de praf si alte depuneri.Cosurile de gunoi de linga ele au fost facute tot atunci si au inceput sa rugineasca si sa se incline pana la cadere.Nemaivorbind de terenul din fata acestor statii care este plin de noroi si balti cand ploua si este neamenajat corespunzator unei statii nici macar acum cand s-au introdus autobuze.Este posibil ca timp de aproape 4 ani actuala conducere a orasului nu a avut timp sa vada aceste lucruri,avand alte probleme mai importante decat aspectul orasului de-alungul drumului national principal unde vede toata lumea.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *