Web Analytics
scris miercuri, 11.01.2017

Dan Manu: Vrem să separăm apele cu Regia de Drumuri

Dan Manu 2017

Dan Manu: Vrem să separăm apele cu Regia de Drumuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că vrea să restrângă atribuţiile Regiei Judeţene de Drumuri, aceasta urmând să se ocupe doar de întreţinerea şoselelor judeţului. Asta în timp ce marile investiţii în domeniul infrastructurii rutiere vor fi gestionate de compartimentul din cadrul Consiliului Judeţean care coordonează regiile şi societăţile comerciale aflate în subordinea instituţiei.

„Peste tot, drumurile judeţene arată îngrozitor de prost. Motiv pentru care am luat decizia să separăm apele cu Regia de Drumuri, astfel încât Regia de Drumuri să meargă pentru întreţinere şi reaşezarea structurii actuale, iar investiţiile mari să fie asumate de către Consiliul Judeţean, prin compartimentul legal instalat la jumătatea anului 2016. Este un compartiment care coordonează regiile şi societăţile comerciale. Ieşim curajos în piaţă şi sperăm să tranşăm mai bine şi mai clar, mai obiectiv lucrurile: ce are de făcut Regia de Drumuri şi ce ne propunem noi ca investiţii”, a declarat şeful CJ Argeş.
Potrivit preşedintelui Manu, în 2017, Consiliul Judeţean Argeş îşi propune să finalizeze două drumuri care traversează de la vest la est zona de sud a judeţului şi care sunt doar pietruite, unul dintre acestea fiind Costeşti-Pădureţi-Rociu.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită