Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Argeș. Minor rănit. A intervenit echipajul SMURD

Accident rutier în comuna argeșeană Oarja. Un minor a căzut dintr-o căruță și a ajuns la spital.

Argeș. Minor rănit. A intervenit echipajul SMURD

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină, marți, în comuna Oarja, după ce o persoană a căzut dintr-un atelaj care se afla în curtea gospodăriei.

Paramedicii ajunși la locul solicitării au identificat victima, un băiat în vârstă de aproximativ 17 ani. Acesta era conștient și cooperant.

Băiatul a primit îngrijiri medicale și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării investigațiilor medicale amănunțite.

Citește și Bursa locurilor de muncă, în Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș

Misiunile pompierilor din minivacanță

În minivacanța de 1 Mai și cu ocazia Sărbătorilor Pascale pompierii argeșeni au participat la peste 350 de misiuni. Din acestea, echipajele SMURD au intervenit în 210 situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Pentru prevenirea incendiilor și asigurarea operativă a intervenției în noaptea Învierii, salvatorii și inspectorii de prevenire au desfășurat verificări pentru a fi evitate posibile incidente nedorite.

Echipajele de pompieri au intervenit în cazul a nouă incendii produse în Argeș. Cele mai semnificative pagube s-au înregistrat în localitatea Băiculești, unde au fost două incendii; unul într-o gospodărie, unde au ars trei anexe, iar al doilea s-a produs la un magazin, unde flăcările au afectat un dulap și o fereastră.

Totodată, pompierii au fost solicitați să intervină și la 22 de accidente rutiere în care au fost implicate 37 de vehicule, pompierii asigurând măsurile specifice de prevenire a incendiilor și descarcerare, iar echipajele SMURD și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Argeș au asigurat asistența medicală. „În urma accidentelor au fost identificate 30 de victime, iar 16 dintre acestea au avut nevoie de transport la spital. Din păcate, pentru două victime ale unui incident produs în localitatea Căldăraru, nu s-a mai putut face nimic, acestea fiind declarate decedate”, a mai transmis ISU Argeș.

Citește și Doi oameni au murit în accidentul de la Căldăraru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *