Dan Barna, convins că USR-PLUS va câştiga cursa pentru Primăria Piteşti

de | 9.09.2019 17:37 | Actualitate

Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS 2020 la prezidenţoale, a venit luni în judeţul Argeş pentru a strânge semnături de susținere (la Piteşti şi Topoloveni) şi pentru a participa, la sediul filialei județene a USR, la o întâlnire cu presa.

Dan Barna a afirmat că este sigur de reuşita celui care va reprezenta alianţa la alegerile pentru funcţia de primar al Municipiului Piteşti, personaj ce urmează a fi desemnat după o evaluare, în cadrul alianţei, a candidaţilor interni ai fiecăreia din cele două formaţiuni politice componente.

„Mă bazez pe echipa de aici, din Argeş, şi pe argeşenii care au început să vadă că USR-PLUS este o alternativă viabilă care poate schimba Argeşul şi România în bine”, a precizat, la Pitești, Dan Barna.

Cât despre candidatura sa la prezidenţiale, preşedintele USR a explicat de ce candidatul Dan Barna este, în opinia sa și a colegilor săi, “cea mai bună garanție că lucrurile pentru care oamenii au ieșit în stradă în ultimii ani pot deveni realitate. Este vorba despre transparență în cheltuirea banului public, reforma Justiției, reforma administrației publice, finalizarea autostrăzilor, fără penali în funcții publice, spitale curate și școli mai bune(…)”.

Până pe 18 septembrie, candidatul Alianței USR PLUS va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din funcția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii candidaturii sale.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ar fi cazul !
    Pana acum s-a vorbit mult si bine, dar s-a facut putin.