Web Analytics
scris vineri, 06.10.2023

Daea și-a cumpărat, la târgul „Rod cu Spor” de la Muzeul Golești, prescură, caș de oaie și ceapă roșie

Daea și-a cumpărat,  la târgul „Rod cu Spor” de la Muzeul Golești, prescură, caș de oaie și ceapă roșie

Cea de a doua ediție a manifestării „Rod cu Spor” aflată în organizarea Consiliului Județean Argeș și găzduită de Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești este în plină desfășurare.

Sărbătoarea a atras mulți participanți dar și mulți vizitatori din Argeș și nu numai. Două delegații, una din Letonia și una din Republica Moldova, au venit, de asemenea, să viziteze expoziția, însoțiți de Roxana Stoenescu directorul Direcției de Cultură, Turism și Tineret.

La deschidere au participat mulți parlamentari ai PSD Argeș dar, spre deosebire de anul trecut, nu a fost prezent președintele CJ Argeș Ion Mânzînă ci doar vicepreședintele Adrian Bughiu. În schimb a venit fostul ministru al agriculturii, Petre Daea, care nu și-a pierdut cu nimic din popularitate, pupându-se, îmbrățișându-se sau dând mâna cu toată lumea.

Citește și Braconieri prinși noaptea, în Argeș

Ca și anul trecut, Daea a ținut să treacă pe la fiecare stand al producătorilor și a cumpărat câte ceva de la fiecare, și, judecând după produsele pe care le-a achiziționat a cheltuit în jur de 2000 de lei. A refuzat însă, și a vrut să plece când oamenii au insistat să îi dăruiască din exponatele pe care le aveau la vânzare, plătind de fiecare dată. Și-a cumpărat, printre multe altele, șunculiță țărănească, caș de oaie de la Mateiaș, „ ca să mănânc pe drum”, i-a spus el vânzătorului în straie țărănești, ceapă roșie, un polonic și o cruce din lemn, prescură ba chiar și un after shave bio, din lavandă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *