Web Analytics

Braconieri prinși noaptea, în Argeș

de | 6.10.2023 14:36 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Patru braconieri au fost observați pe un fond de vânătoare din Negrași, în noaptea de 3 spre 4 octombrie. Polițiștii din Rociu au fost sesizați de către un paznic din cadrul Ocolului Silvic Costești în jurul orei 04:00.


S-au deplasat polițiștii din Rociu și polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, care au găsit un bărbat de 26 de ani, din Răscăeți, județul Dâmbovița. „Din cercetări rezultând că cel în cauză, împreună cu alți trei bărbați, de 25, 26 și 31 de ani, din aceeași localitate, s-ar fi deplasat în fondul de vânătoare cu un autoturism și cu cinci câini din rasa ogar, împrejurare în care au fost observați de către paznicii de vânătoare din cadrul Ocolului Silvic Costești și de către un reprezentant al Asociației de Vânătoare Stejarul București”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Percheziții la Primăria Morărești. Șapte persoane au fost audiate


Joi, 5 octombrie a.c., au fost depistați și ceilalți trei bărbați și conduși la sediul poliției. A fost ridicată mașina folosită la braconaj și câinii din rasa ogar, care au fost predați reprezentanților unei asociații, iar cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, 6 octombrie, vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


A fost întocmit dosar penal conform art. 42 din Legea 407/2006, cercetările fiind desfășurate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *