Web Analytics

Dacia va fi vândută și în Australia, încă o țară cu volanul pe dreapta

de | 4.06.2021 09:29 | Actualitate, Economie

Marca Dacia va fi vândută în Australia, prin intermediul importatorului Renault pe piața locală. Ateco Group, care vinde mașini Renault, spune că Dacia s-a maturizat suficient pentru a intra pe această piață.

Noul CEO al Renault Group a declarat anterior că brandul Dacia trebuie să se extindă pe noi piețe, inclusiv pe unele pe care Renault ar trebui să se repoziționeze pentru a face loc mașinilor entry-level ale Dacia. O intrare pe piața din Australia ar putea aduce vânzări de câteva mii de unități, într-o primă etapă, care ulterior ar putea crește la câteva zeci de mii.

CITESTE SI Dacia a dat startul comenzilor Spring. Prima livrare, în octombrie

Dacia Sandero și versiunea Sandero Stepway ar putea fi „vârful de săgeată” al mărcii românești în Australia, împreună cu SUV-ul Duster, dar și cu pickup-ul Oroch, spune importatorul Ateco Group, cu experiență de 20 de ani pe piața locală. „Vom aduce Dacia aici. Discutăm cu ei chiar acum despre detalii” spune Neville Crichton, directorul importatorului, despre una dintre cele mai importante lansări Dacia din ultimii ani. „Se va întâmpla. Absolut. Dacia se va potrivi sub Renault!”. În prezent, sunt făcute evaluări, pentru ca în 2022 să fie introdusă o gamă completă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii