Dacia a dat startul comenzilor Spring. Prima livrare, în octombrie

de | 1.06.2021 | Actualitate, Home

Dacia a dat startul comenzilor pentru modelul Spring, ceea ce înseamnă că persoanele care au făcut rezervare pentru suma de 100 de euro se pot prezenta la un dealer Dacia și pot plasa comanda fermă, contra sumei de 5% din valoarea mașinii.

Potrivit reprezentanților Dacia, nu este cunoscută în acest moment data la care vor fi livrate primele mașini, însă odată ce se face bonul de comandă, clienții vor afla în termen de 20 de zile care va fi ziua în care li se va livra mașina. Primele estimări ale companiei arată că primul Spring cumpărat în România va ajunge abia în octombrie, și nu în septembrie, așa cum fusese anunțat prima dată.

CITESTE SI Dacia, premiată de germani drept cea mai bună marcă la categoria „Preț și Performanță”

Persoanele care comandă Dacia Spring pot cumpăra mașina cu ajutorul unui voucher Rabla Plus – fiind vorba despre achiziția unei mașini electrice – la care se poate adăuga și un voucher Rabla, dacă predau la Remat un automobil vechi. Cu cele două vouchere, Dacia Spring va putea fi cumpărată cu o sumă mai mică de 10.000 de euro.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...

Mașină răsturnată peste gard, la Bogați. Șoferul nu avea permis
Mașină răsturnată peste gard, la Bogați. Șoferul nu avea permis

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost sesizați, luni după-amiaza, cu privire la producerea unui evenimenta rutier pe raza localității Bogați, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Inițial, la fața locului nu a fost găsită...