Web Analytics

Dacia Spring a intrat în topul electricelor: aproape 2.000 de exemplare au ajuns pe cele mai mari piețe

de | 13.07.2021 09:53 | Actualitate, Economie

Modelul electric al mărcii Dacia și-a început aventura în Europa, în luna iunie fiind înmatriculate primele exemplare livrate de uzina din China. Cele mai multe dintre acestea sunt mașinile de dealer, care vor fi utilizate pentru showroom-uri și pentru teste, dar numărul mare al acestora a urcat Spring direct în topurile de vânzări, conform datelor Profit.ro. Dacia a început, din luna iunie, să conteze pe piața de automobile electrice din Europa, deoarece primele exemplare ale automobilului complet electric Spring au fost înmatriculate.

CITESTE SI Dacia lansează noul Crossover-vehiculul cu 7 locuri

Este vorba despre peste 1.700 de mașini, care au făcut ca, pe unele piețe, Dacia să intre în topul celor mai vândute mașini electrice. Marea majoritate a acestor mașini sunt înmatriculate de dealeri, pentru a le folosi la teste, dar există un volum important livrat companiilor de închirieri, cu este cazul Leclerc, din Franța.

CITESTE SI APEL DISPERAT al angajaților de la Caroserie Dacia: NIMENI nu e în stare să facă un sistem de climatizare pentru această secție!

Dacia a deschis comenzile ferme pentru modelul Spring în luna iunie și are până la acest moment câteva mii de contracte încheiate cu clienții. Primele exemplare pe care marca le va livra pe piața din România clienților privați care au comandat mașina vor sosi, potrivit informațiilor pe care le deținem, în a doua parte a lunii octombrie, acesta fiind termenul avansat de uzină. Termenul oficial anunțat de Dacia la momentul lansării modelului Spring a fost luna septembrie.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii