Web Analytics

Dacia sărbătorește aniversarea Duster în Maroc într-o atmosferă de raliu Dakar

de | 3.01.2023 10:53 | Actualitate, Home

Noua Dacia Duster a fost pusă la încercare în deșertul marocan, unde a început totul acum 12 ani pentru cel mai vândut model românesc, scrie publicația franceză 20MINUTES, citată de Rador.

Grupul Renault Marrakech-ul a ales să sărbătorească a douăsprezecea aniversare a lui Duster pentru o întoarcere la elementele de bază.Presa internațională a putut să încerce pentru prima dată modelul care a vândut între timp peste 2,1 milioane de unități.

Citește și:  Un șofer beat a adormit la semafor, după noaptea de Revelion

De atunci, Duster-ul a progresat enorm. Nu atât de mult din punct de vedere al dimensiunilor, din moment ce actualul este cu doar 3 cm mai lung decât originalul. Nici în ceea ce privește greutatea: 29 de kilograme în doisprezece ani, ceea ce este remarcabil. Dar progresul este mai ales în maturitate și în seriozitate. Mai ales la bord, mai notează publicația franceză.

De la ultimul său facelift, în 2021, Duster a adoptat linii mai serioase și, mai ales, un frumos ecran tactil de 8 inci, cu multimedia conectat la Android Auto și Apple Carplay. Iar la sfârșitul lui 2022, a adoptat noua identitate Dacia ca și restul gamei: grilă nouă cu logo nou, inscripții Dacia pe haion și pe volan și elemente decorative albe. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *