Web Analytics
scris vineri, 07.10.2022

Dacia prezintă, la Paris, un motor hibrid, o serie limitată pentru modelul Duster

Compania Dacia participă la Salonul Auto de la Paris, unde va prezenta o nouă identitate vizuală, inclusiv un nou logo care este folosit pentru toată gama de modele. Standul Dacia va găzdui de asemenea şi un demonstrator al motorului HYBRID 140 care va fi folosit în premieră în gama Dacia pe modelul Jogger, precum şi o serie limitată pentru modelul Duster şi un concept car, potrivit news.ro.

Dacia prezintă, la Paris, un motor hibrid, o serie limitată pentru modelul Duster

Standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris, care  se desfăşoară în perioada 17 – 23 octombrie, va fi amplasat în hala 6 a complexului Paris Expo Porte de Versailles.

Citește și: Uzina Dacia mărește valoarea tichetelor de masă

„Dacia a deschis un nou capitol în istoria sa odată cu adoptarea unei noi identităţi de marcă. Astfel, un nou logo şi-a făcut apariţia simultan pe toată gama de modele (Spring, Sandero, Logan, Duster & Jogger), iar noile elemente vizuale şi noile culori au devenit o parte integrantă a imaginii showroom-urilor mărcii. La Salonul auto de la Paris publicul larg va avea pentru prima oară ocazia de a descoperi aceste schimbări pe modelele Dacia, ilustrate în special de noua emblemă, Dacia Link, alcătuită din literele D şi C unite asemenea zalelor unui lanţ, ca simbol de robusteţe şi simplitate. Dacia îşi reafirmă astfel valorile: o marcă esenţială şi cool, robustă şi outdoor, eco-smart (economică şi ecologică)”; transmite compania, printr-un comunicat de presă.

Citește și: Proteste fără oprire la Mărăcineni! ”Am acordat 300 lei pentru fiecare grevist, sumă netă”, spune liderul sindical de la Dacia

Tot la Paris, Dacia va prezenta o serie limitată a modelului Duster, intitulată „Mat Edition” şi pentru care comenzile vor fi deschise înainte de sfârşitul acestui an. Modelul Duster în serie limitată va fi disponibil într-o singură configuraţie, cu o nuanţă de caroserie exclusivă şi va beneficia de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia : motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită