Web Analytics
scris marți, 08.09.2020

DACIA PREZINTĂ CEA DE-A TREIA GENERAȚIE A MODELELOR LOGAN, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY

Dacia prezintă cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway. Noul Logan este mai lung, are o siluetă complet redesenată și o serie de elemente estetice ale noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, ”printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși”, spun reprezentanții Dacia. 

DACIA PREZINTĂ CEA DE-A TREIA GENERAȚIE A MODELELOR LOGAN, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY

Noile modele vor fi prezentate oficial pe 29 septembrie, pentru moment au fost publicate doar 3 poze.

Dacia a dat primele informații despre noua generație a trei modele esențiale din gama sa: Logan, care este cel mai vândut model al mărcii în țară, Sandero, care a fost printre cele mai vândute modele auto în UE în ultimele luni și Sandero Stepway, versiunea care în unele țări are vânzări mai bune decât Sandero clasic.

Ce spune Dacia despre cele 3 mașini

## Linii contemporane și dinamice

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.

Noul Logan este mai lung, are o ”siluetă complet redesenată” O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși”, spune Dacia.

Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate. Personalitatea mașinii este completată de profilul cu linii fluide, ale cărui repere vizuale sunt reprezentate de parbrizul mai înclinat și de noua formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Beneficiind de o gardă la sol supraînălțată, Sandero Stepway estemodelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Designul său exterior evocă aventura și evadarea în natură. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului. Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y”a mărcii Dacia. Datorită acesteia, a treia generație a gamei Logan, Sandero și Sandero Stepway beneficiază de o identitate puternică. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Dacia propune astfel o nouă generație de modele emblematice, mai ingenioase, mai accesibile dar la fel de fidele spiritului tradițional al mărcii.

Distribuie!

0 Comentarii