Web Analytics

Dacia Duster folosită de salvamontiștii sloveni, croați și sârbi

de | 14.06.2021 12:18 | Actualitate

Dacia este partener al asociațiilor de salvamont din Slovenia, Croația și Serbia, asociații care primesc în fiecare an câte un exemplar al SUV-ului Duster, pentru a-și transporta echipamentul, câinii salvatori și persoanele salvate, în zone sălbatice, greu de atins cu vehicule obișnuite. Salvatorii montani din trei asociații salvamont din Europa de Est, cele slovene, croate și sârbe, primesc ajutor de la Dacia în fiecare an, în cadrul partenriatelor pe care le au împreună. Au ajuns la câte 20 de vehicule fiecare, mașini folosite la toate categoriile de intervenții.
CITESTE SI Dacia își schimbă din această lună identitatea de brand. Un nou logo va fi introdus pe modelele mărcii

„Folosim Dacia Duster de 8 ani. Avem deja în jur de 20 în flota noastră. Sunt cu adevărat vehicule practice pentru că pot fi conduse pe șosele urbane și pe drumuri forestiere”, spune Darko, care are 25 de ani de activitate în Salvamont.

Mașinile Duster folosite de asociațiile de salvamont din cele trei țări au lipită inscripția „Dacia, sponsor cu mândrie al salvamontiștilor”. Folosite ca mașini de reacție rapidă, ele ajung rapid la locul în care este nevoie de ajutor. Echipajele de prim ajutor sunt formate de obicei din 3 persoane, au la bord echipament de intervenție și, uneori, câine salvatori. Toate au tracțiune integrală, gardă la sol ridicată, fiind perfecte pentru intervenții în pădure sau în locații dificil de ajuns, relateaza profit.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii