Dacia își schimbă din această lună identitatea de brand. Un nou logo va fi introdus pe modelele mărcii

de | 9.06.2021 11:42 | Actualitate, Economie, Home

Noul logo Dacia și o nouă identitate de brand sunt în pregătire în cadrul companiei, odată cu implementarea planului realizat de Luca de Meo, Renaulution.

Daica va avea un nou logo, însă va fi introdus treptat, mai întâi în comunicare, publicitate și apoi în showroom-uri, pentru ca, pe măsură ce sunt lansate noi modele, acesta să fie aplicat și pe autovehiculele Dacia. În acest moment, Dacia anunță începerea campaniei de schimbare a imaginii de brand, pe 17 iunie, moment în care marca va intra în prima etapă de rebranding, relateaza profit.ro.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...