Web Analytics
scris duminică, 04.09.2022

Dacia 1310, scoasă la vânzare în Germania. Se cer 15 mii de euro 

O maşină Dacia 1310 fabricată în 1984, a fost scoasă la vânzare, de aproximativ o lună, pe unul dintre cele mai căutate site-uri de vânzări automobile second hand din Germania.

Dacia 1310, scoasă la vânzare în Germania. Se cer 15 mii de euro 

Automobilul produs la uzina Dacia de la Mioveni, în urmă cu 38 de ani, în iulie 1984, este oferit la vânzare de către un român stabilit de mai mulți ani în orașul german Augsburg. Ce surprinde este prețul mare cu care este vândută Dacia 1310: nu mai puțin de 15.000 de euro. Automobilul are 40.000 de kilometri la bord.

Citește și: Serena Williams s-a retras din tenis. Ultimul meci din carieră s-a încheiat cu o înfrângere

După cum se precizează în anunțul postat pe site-ul de vânzări auto mobile.de, vehiculul a avut doar un proprietar, are un motor pe benzină şi 50 cai-putere.

”Este o Dacia 1310 originala cu toate elementele din fabrică fără rugină. A nu se confunda cu mașinile restaurate, a avut parte de o mentenanță foarte bună, a fost ținută în garaj, se vinde din propria mea colecție, este o piesă unică. Are documentele de achiziție din fabrică originale și vopsea originală”, spune proprietarul mașinii.

Sursa: Ziarul Unirea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...